Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

det är mörkt
tyst

virket i väggen
knäpper av kylan

utanför faller snön
barnet sover

fridfullt

och precis som
i den där dikten

passerar ett tåg
genom natten

i stillheten kan man
höra andra hjärtan

slå





Fri vers av mgns
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-14 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns