Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt här o kallt där.

 

Ja gud så roligt vi haft det.

Och

åt våra män har vi köpt glass.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-02-14 21:52



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Isglass antagligen!
Javisst går det att läsa
en hel del mellan dessa korta
rader!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf