Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte på kärleken längre

Jag tror inte på kärleken längre
Den har aldrig gått min väg
Tre gånger har den gått mig till mötes
men jag har inte stannat till
En gång har jag skyndat att träffa den
men den fanns inte där
när jag kom fram
Blir det en femte kommer jag
att låtsas om ingenting
och titta åt andra hållet
för att jag inte vill
och inte kan
tro på kärleken längre




Fri vers av Dionysius
Läst 613 gånger
Publicerad 2007-02-14 23:56



Bookmark and Share


  Kotten
Ironiskt!!
hoppet.. finns det kvar?
2007-02-15

    Maria Malm
Titta inte åt andra hållet!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius