Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle vilja utöva en farlig sport...

...en som får mig att känna mig levande

något som kittlar mig

och får mig att rysa

som är spännande

och får mig att skratta och gråta

som får mig att längta


Bara så livet får en mening

och ger mig något att se fram emot




Så om jag böjer mig ödmjukt inför din kärlek

och vågar tro

och tar risken

och hoppar

utan livlinor


Så skulle det vara en tillräckligt farlig \"sport\" för mig!




Övriga genrer av Kornelia
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-02-15 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kornelia