Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mersmak


Och så gråter jag igen
och du tittar på mig och småler
och torkar bort en tår
sådär lite käckt med tummen
och sen säger du något briljant
som jag inte tänkt på förut
och då blir du så oemotståndlig
bara sådär som du kan vara

Och sen lovar du
men jag har ju lärt mig
att inte tro på dina löften
och att tillit inte betyder något

Och varför upptäcker jag nu
nya små detaljer hos dig
som jag inte sett förut -
hade du skrattrynkor i ögonvrån förut också?

Och varför upptäcker jag nu
nya sidor hos dig
som blir så betydelsefulla
och helt underbara -
var du sådär klok förut också?

Jag vill inte få mersmak av dig
måste lyssna på mitt förnuft
och inte följa mina känslor

Och jag måste sätta en punkt...




Övriga genrer av Kornelia
Läst 446 gånger
Publicerad 2007-05-04 00:16



Bookmark and Share


  Neal VIP
Bra skrivet. ha ha ger mersmak;)
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kornelia