Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag


Idag gick det plötsligt upp för mig var \"vardag\" är för något!

Jag har alltid trott att allt antingen är svart eller vitt
men vardagen är ju just gråzonerna där emellan.
För mig har vardagen alltid varit svart och inte grå
eftersom jag uppplevt den så in i helvetes tråkig.
Men nu när jag vet att vardagen är grå och inte svart
känns den lättare att bära och mindre tråkig
och dessutom väldigt långt ifrån svart.
Alltså är varadgen eller gråzonerna helt ok!
Och egentligen är det sällan det är riktigt svart
eller vitt, för den delen.

Viktigt är kanske att ha skillnaden klart för sig
så man inte accepterar det svarta som grått
och det grå som vitt!




Övriga genrer av Kornelia
Läst 408 gånger
Publicerad 2007-02-23 11:01



Bookmark and Share


    eva m h
Andas insikt! Dvs Ljus!
2007-02-23

  Ulf Popeno
Hm, har du börjat närma dig tretti?
2007-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Kornelia