Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En soldat

En soldat är du med pansar av stål
ger dig in i leken dödar och går

I din virituella värld är du ledare
över vänner och fiender i den egen clan

En vuxen man är du med en mur av betong
leker katt och råtta krossar och ler

I din verkliga värld är du boss
över kvinnor och män i din egen trupp


Och jag är jag helt utan skydd
kastar mig handlöst med öppna sår

Och mitt liv är febrigt en infekterad böld
av svek, kärlek, hat och åtrå

Till dig med pansar och betong
som leker, krossar, ler och går




Övriga genrer av Kornelia
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-06 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kornelia