Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jag skriver här istället...

Behöver ju dig som kan ge mig kramar och kärlek
Inte behöver jag ett skjut då och då!

Och jag vet att det aldrig kommer återvända
och jag vet att du aldrig älskat mig
och nog inte ens varit kär

Och inom mig gråter jag över dig
över att du är så sorglig
men inte vet om det

Så jag skriver här istället för att säga det till dig
att jag verkligen älskade dig
dig och ditt trasiga inre

Men den lidelse du skapar
rumtom dig och runtom mig
förlåter jag dig aldrig för

Men jag vill säga till dig
att det finns hopp
för dig och för mig
men inte för oss

Och just idag är jag besatt av dig
Bara idag men jag står ut
så du bleknar

Men nånstans inom mig vill jag nå dig
och få dig att skratta
men du är ju onåbar inne i din egen sjuka värld

Och det mest sorgliga av allt
är inte att jag förlorat dig
utan att du förlorat allt du nånsin har fått

Jag har förseglat slutet mellan oss nu
så som du förseglat det så många gånger
på samma sätt - allt för att göra dig osårbar

Tror du




Övriga genrer av Kornelia
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-10-24 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kornelia