Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Galet

Såhär sex år senare spelar ditt beteende
mot mig fortfarande ett spratt ibland
Du skulle tvunget spela upp hela ditt register
av tarvligheter för att infria mig i din sjuka, perversa värld

Och alltid avskydde jag det och aldrig kunde jag säga nej

Och fortfarande är jag arg på dina äckliga små detaljer
och allt du gjorde mot mig, så gammal du var!

Och jag var nästan bara ett barn
helt utan egen vilja och med ett förnuft
som bara räckte för ja och amen

Så visst passade du på. Eller hur?

Hur kunde du inte förstå bättre?
Och varför förstod inte jag bättre?

Jag behöver UPPRÄTTELSE
helst nu så jag kan sova gott
och slippa den ruttna gamla klumpen
av förnedring, ilska, skam, skuld och smärta
som belägrar mellangärdet emellanåt

Det var ju inte mitt fel!
Men var det ditt då?

Och jag gråter pch pratar och pratar och slår
Och kanske sårade jag dig också
Jag hoppas det! Bara för att vi kanske i så fall ligger lika

För då var det kanske inte bara jag som blev tillintetgjord




Övriga genrer av Kornelia
Läst 443 gånger
Publicerad 2007-12-12 21:27



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Kan känna din vrede ditt hat och bitterheten att ha behöva utstå något som gjort dig trasig som människa. kändes starkt!
2007-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Kornelia