Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se upp.

 

Solen går runt

med händerna på ryggen.

Ja vadå

Har han dem på framsidan kanske?

Då så.

 

Titta vad du ser




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 156 gånger
Publicerad 2007-02-15 15:26



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Solen är en ost*;)
Man ser vad man vill se!
2007-02-15

  Cris
*skratt*
ja så måste det vara och hon har lagt benen på ryggen också
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf