Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett vintervykort kanske inte är så attraktivt om man bor i det.


Vita vågor

Vita vågor vandrar
Huden på hennes händer spricker
Det kalla klara klimatet kallar sin fukt åter

Tidningar drunknar i de vita vågorna
Hon kämpar för att hålla sig flytande
Sveriges vackraste vinterpark är bortglömd

Vita kalla vågor
Vackra för oss att se på
Vackra att se på genom glas




Fri vers av Karvo
Läst 953 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-15 22:14



Bookmark and Share


  dirtyface
Du både skriver bra och är snygg att se på ;)
2007-02-20

  Elin.
Najs :)
2007-02-19

  Labra lege
Underbart, dina ord är som smekningar...
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Karvo
Karvo

Mina favoriter
En stor Ensam, tack