Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt välkomna!

   

I den gränslösa rymden

faller stjärnor i oändlighet.

 

Välkommen till jorden

så brinner ni upp.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 237 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:16



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Jo, det är ju ett varmt välkomnande om något!
Men ett tänkvärt sådant!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf