Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnvindens budskap.

 

I ett evigt levande universum

är födelsen ett avslöjande

av en vacker hemlighet.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:23



Bookmark and Share


    EN GLIdAre
Så snygg, 5 poängare
2007-02-28

  sockerspöket
Så vacker i sin enkelhet och mycket tilltalande
2007-02-27

  Lilla My* VIP
Så vackert skrivet o vilken vacker titel som gör att budskapet svävar i universums oändlighet!
2007-02-15

    Lindizz
mycket fint skrivet om livets hemlighet
2007-02-15

    *Zenobia*
Vackert om livet, kort men innehållsrikt.

Men hemligheten med \"Skapelsen\" består ändock.....trots vår kunskap......
2007-02-15

    sunnanvind
Så fint beskrivet om livets hemlighet!
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf