Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sumerna var nog bra på matematik men är jag...


Summering


1 och 1 är 2

2 och 2 är 4

men

3 och 2 är 5

och sedan kommer

6

Kul med lite spex

Talmystik blir år

Undrar hur jag mår

Men jag tror att jag förstår

Du gav MIG en metafor...




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-02-15 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för