Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntans tidlösa sken.

ser jag alltid glansen

av förhoppningarnas

blomstrande paradis

i dina ögon.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-02-16 11:28



Bookmark and Share


    sunnanvind
Det är ett skimmer över den här dikten!
Den är underbar
Alldeles underbar!
2007-02-16

    Lindizz
åh fint, känner både sorg och glädje i denna..kanske för att ja tolkar dikten på olika sätt när jag läser den. bra skrivet.
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf