Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en skattkista

vill jag bli begraven

tillsammans

med fler minnen

utav dig.



Fri vers av Lars Granlöf
Läst 373 gånger
Publicerad 2007-02-16 11:29



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så skönt...att tänka dessa ljuva tankar...mycket vacker lyrik det här du!!!
2007-03-05

    EN GLIdAre
Den ska jag använda om läget ges.
Skittbra, din bästa.
2007-02-28

  Carl O Andersson
Vacker - kort - stämningsfull.
Föremålet för Din dikt kommer att sväva på moln
2007-02-16

    sötsnö
då är vi två :)
2007-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf