Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kort stund vid havet


Vingar i vinden

Vingar i vinden
flyger på solens röda strålar
sveper in över mörknande kust
tippar sedan över
och ut över kopparfärgshav

Jag följer måsarna med blicken
tills de vänder in igen
och försvinner i dunklet över land

Sedan blir det natt över Östersjön
och jag går långsamt
längs med stranden hem.




Fri vers av Dionysius
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-16 13:14



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Väldigt vackert och lite ödsligt i
tonen men så är det när man umgås
med havet det stora väldiga!

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius