Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade svårt att bestämma titeln... eller för den delen bestämma mig om den här blev färdig eller bra...


Måla mitt hjärta

Vill du måla mitt hjärta
i färger av kärlek?
I värmande rött
och brinnande gult?
I en sval ton av blått
och en gnutta av grönt?
Jag har en pensel och en palett
Jag behöver bara Dig
innan allting blir för svart
för tomt
för mörkt
och inga färger längre
går att hitta




Fri vers av Jojjon
Läst 543 gånger
Publicerad 2007-02-16 22:18



Bookmark and Share


  Lärkan
Jättefin dikt! :)
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon