Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuddade min själ

 

vattnet krusas av vinden
likt en smekning
nuddar den vattenytan
det skimrar till när beröringen
är ett faktum

solens strålar kastar kaskader av ljus
får vattnet att se ut som silver
jag tänker på hur du smekande kärleksfyllt
nuddade min själ

en bris av dig drog igenom min kropp
efterdyningarna av dig känns fortfarande
från då när din kärlek lyste upp mitt inre




Fri vers av sunnanvind
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-02-17 10:02



Bookmark and Share


    Lindizz
mycket mycket vacker...
2007-02-28

    JJ VIP
Ett minne av ljuset, ett minne av värmen, en tid som gick, med lite distans ser man det goda i det förgångna... Vackert Mvh. JJ.
2007-02-26

  issac.a.m
Den är så vacker så att jag måste läsa om och om
2007-02-18

    Maria Malm
Sån poesi lyser upp ens inre. Bokmärkt.
2007-02-17

  Hans w-art Westlund VIP
vackert skrivet om kärleken.. ett tips; var försiktig med som & och i texter.. de kan oftast tas bort och därmed förhöja texten ytterligare...
2007-02-17

  Lena K Nilsson VIP
Mycket fin!
2007-02-17

  Lars Granlöf
EN MYCKET VACKER BILD DU MÅLAR UPP.
2007-02-17

  Eline.P
Underbar poesi om själars möten.
2007-02-17

    sötsnö
hur vacker som helst :)
2007-02-17

  Söder
Mycket vackert... härligt att läsa...
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind