Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Filippa och Isabelle. Från \"the winning weeners\"


Till USB-minne av dig


Mitt livresa var en skrikig buss
och du var min väntande hållplats
Mitt liv var fullt av fuskande folk
Men helt utan någon riktig kontakt
Som ett tomt USB-minne
med en jättelång sladd
Som jag, en dumsnut, gick igenom
För varenda stel liten hårddisk jag sett
För varenda isbit jag älskat
Ska jag flaxa varm och fri som en mikrovåg
Till dig mitt älskade rågmjöl
Din Dumsnut




Fri vers av Yster
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-17 11:01



Bookmark and Share


    Enannan
jätte fantasitsk underbar !
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Yster
Yster