Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskensdans

 

 

Hon berusar sig lätt

med billigt rödvin

och låter känslorna

dra iväg med henne

 

 Hon dansar i natten

bland glittrande stjärnor

över snötäkta ängar

som badar i månljus

 

Hon skrattar blygt

när hon möter honom

som tagit en stillsam

månskenspromenad

 

Med ord och blickar

flätas deras själar ihop

bland stjärnorna

är de oskiljaktiga

 

I gryningen skyndar

hon hem igen

över töande gråsnö

till själens ensamhet




Fri vers av Jojo
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-02-17 11:39



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Jag känner den tjejen! Och gör jag det inte så är du väldigt bra på att presentera henne! TACK för en fin bild
2007-03-01

    geting
Jag tycker den här var jätte bra,
2007-02-27

  Albert
otrligt vacker!
den måste jag spara
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo