Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

sept. 1992   Johanna 20 år (knappt)




Spegelbilden

 

 

Vart tog mina ärliga ögon vägen

Vem ger mig min syn på mig själv

Varför ljuger spegeln

Eller är det sanningen jag ser

Glädjen jag ser är bara en ytlig glädje

En mask för att slippa människors frågor

Tar man en titt  i själens spegel

ser man ett inre rum

Dörren är låst

och nyckeln är borttappad




Fri vers av Jojo
Läst 178 gånger
Publicerad 2007-02-17 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo