Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 februari 1994 (eller möjligen 93)


Se mig - Glöm mig

 

 

Jag söker din blick

och vill ha din uppmärksamhet

I mig själv är jag inget

och jag känner mig vilsen

utan dig

I dig kan jag finna

en del av den trygghet

jag länge har sökt

men inte funnint

Jag söker ett värde

i människors kärlek

men människor sviker

och mitt liv tappar värdet

Vad lever jag för

om jag inte behövs

och varför lever jag

när ingen ber mig om det

Jag vill försvinna,

ge upp i tysthet

och glömmas av alla

även av dig

för när du fångar min blick

och visar intresse

gömmer jag mig

och försvinner en bit

men helst vill jag bort

från mig själv och andra

glömmas av alla,

även av dig!




Fri vers av Jojo
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-02-17 12:01



Bookmark and Share


  Albert
du vännen, vi måste nog prata lite mer
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo