Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren 1994


Hemlig önskan

 

 

Det gör så ont

att se dig skratta

tillsammans med andra

på samma sätt

som du skrattar

tillsammans med mig

 

Ibland vill jag gråta

så du ser mig mitt i röran

men någon rätt

till din uppmärksamhet

äger inte jag

 

Jag vill att du ser mig

tycker om mig

bryr dig om mig

mer än de andra

men du får inte äga mig

och inte kräva något av mig.




Fri vers av Jojo
Läst 221 gånger
Publicerad 2007-02-17 12:05



Bookmark and Share


  Albert
snyggt slut där
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo