Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vindarna viner

När vinden sliter i mitt hår
Och molnen hopar sig
Värker inte längre mina sår
Jag tänker lite på dig

Visst finns ärren ännu kvar
Visst kan de ännu lysa röda
Men jag har sett att livet har
Mer att ge, mer glädje än börda

Läkt mig har du inte måhända
Men dock tydligt och klart
Har du visat mig att livet kan vända
Och bli vackert underbart 

Föga anade jag att det var så här
Lätt att faktiskt vara ärlig
För du älskar mig för den jag är
Och känslan är ljuvligt härlig

 

 

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 385 gånger
Publicerad 2007-02-17 14:36



Bookmark and Share


  AndyDufresne
Mycker vacker och behagligt rytmisk att läsa!
2007-02-22

  Markattan
En härlig och lätt framflytande dikt till den som fått livet att vända. Fint!
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten