" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Tvättad ren

 

Jag har tvättat mina öron

för att höra bättre

 

Jag har rengjort min näsa

för att kunna känna lukten

 

Jag har tvättat mina ögon

för att ni ska se mitt inre

 

Jag har tvättat min mun

med vigvatten

så att jag bara kan

säga kärleksfulla ord.

 

Men jag har spillt

en droppe ananasjuice

på mina skor.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-02-17 18:11



Bookmark and Share


  Cris
Snyggt avslut som får mungiporna att gå upp.
allstå är diktjaget inte helt perfekt
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf