Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mårdens marsch.



mården vandrar mol allena
mörkgrönt smeker ljusets lena

honung anis vän jasmin
värmen målar drömsk magi

vindens balsam mot min kind
smeker mig som ingenting

åh ni mytiska månskensmajestät
makligt smygande med stumma fjät

regnbågsmosaik en ung natur
ovetande om nya tidens bud

__________________________


åh ni sköna ljumma blomster
smäckra gånga sammankomster

svunna nu - sorgsna minnen
nakna ängar allt försvinner

moln i form av sagans väsen
minner mig om himlaväven

solen skiner alltmer sällan
långsamt döende i fällan

åh ni mjuka morgonland
som man mystiskt vandrar bland

ni mår inte som den gång
ty någon hämmar grönskans sång




Fri vers av SvartaRegndroppar
Läst 555 gånger
Publicerad 2007-03-21 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SvartaRegndroppar
SvartaRegndroppar