Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta har det aldrig varit varmare

Du är som en dag i juli, alldeles varm och underbar
Hos dig har jag en mening, ett värde, ett svar
Jag vågar öppna mina tankar hos dig
Jag vet att du finns, att du alltid lyssnar på mig
Nu är du långt borta, fler mil bort
Jag sitter och tänker och hoppas veckan blir kort
Sitter och skriver, drömmar om det vi har
Att du finns för mig även hur långt bort jag far
Du är inte som alla andra, du är unik
Det är så bra du är mig själv så lik
De säger att vi påminner om varandra och visst gör vi det
\"Ni är så söta\", vi vet
Även om jag nu inte är hos dig och värmer dina frusna händer
Så ska du alltid komma ihåg att jag finns för dig vart du dig än vänder
Våga säga hur du mår
Våga säga var di står
Våga visa vad du känner
Du förstår, vi är mer än bara vänner
Jag vårdar dig så hårt jag kan
Jag är så lycklig att jag dig fann





Fri vers av vinternatten
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-02-17 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten