Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra människa

Känner du som jag

Det känns underligt
vill så gärna att de
ska kännas som förut

Det gör mig illa
när du packar upp
alla mina saker igen
Det gör ont

Sluta med det
Gör det

Jag får panik
För tänk om
jag inte vill


Jag vill vackra människa
verkligen men är
det samma
Är jag samma
människa du en gång
lärde känna

Jag är inte är det
Det känns som jag
Vet inte riktigt hur
jag ska förklara


Men då är det så sorligt
Om jag har förändras så
säger du hela tiden
att de var som första
gången vi träffades
Att alltid är
till de sämre jag förändrändrats


Det upplever du som att jag är sur

Jag är inte sur
bara mer allvarlig
Måste få veta vad
jag känner åh vill


Jag känner mig så trygg
Jag känner mig lugn
Men samtidigt är jag nervös
Att jag ska gör dig arg
Du är så likt min far

Det har jag sagt
Du är likt honom så jag blir rädd


Men du finns i mitt hjärta du
vackra människa






Fri vers av Merrlina
Läst 472 gånger
Publicerad 2007-02-17 22:49



Bookmark and Share


  Merrlina
åhhh TACK alla mina fina vänner
ERA ORD BETYDER SÅ MKT
NI BERÖR MIG PÅ DJUPET
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
2007-02-19

  Freeman
Oj....jag tyckte jättemycket om denna dikten, du är ärlig som få!!!
Att \"det gör ont när du packar upp mina saker igen\"...det var en otroligt fin mening...både jag och alla andra här ser att du har ett så vackert och varmt hjärta, och vi får aldrig nog av att läsa dina dikter! --<-<<@
2007-02-19

  Hating
\"Att alltid är till de sämre jag förändrändrats\"
Tro inte så lågt om dig själv! Om du är så medveten gumman så är du långt högre och förändras till det bättre! Sen hur bra man är på att visa det är en annan grej! Vanan får en att bete sig efter gamla spår så lätt! Jag älskar dej! Hur bra skrivet som helst! <3
2007-02-18

    Marilyn Manson
väldigt bra skrivet
2007-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina