Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Somliga har stort inflytande över somliga...


Skrattar i sömnen


Halv 9 och du är som vanligt
uppe med tuppen
tittar under luppen
läser tidningen eller
vad

I mina drömmar du rumsterar
planterar
din visdom
och får mig att
le

Känner en kittling mot huden,
den känns förbjuden
vet att det är
DU
som berör och strör
dina långväga tankar
omkring

Jag vaknar med fart
så klart
när du knäpper
med fingret
och jag hör mig
själv skratta gott
när jag så smått
blinkar med ögonen
och förnimmer
när
du försvinner...




Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-18 00:05



Bookmark and Share


  KristinaE
Vila i drömmens sköna \"verklighet\" - förnimmer genom dina ord den skönaste stunden.. av kärlek. Tack min vän.
2007-02-18

  Svante
En kul och varm text om att vara i gränslandet mellan dröm och vakenhet.
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för