Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Antingen man har klorofyll eller blod i ådrorna....


Omplantering

Nu när ljuset är tillbaka är det dags för omplantering. En del av mina vänner är i sort behov av större livsutrymme – hos andra har inte mycket hänt. Alla verkar må bra av att bli lite ompysslade. Funderar på att plantera om mig själv i ny frisyr och nya kläder. En yttre omplantering kan ge även en inre!




Fri vers av Lena VIP
Läst 452 gånger
Publicerad 2005-02-07 13:17



Bookmark and Share


  Roger VIP
Lycka till även med den yttre omplanteringen!
2005-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP