Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till vår

 

 

När jorden blottas under snön

och gräset börjar titta fram

då växer sig min längtan stark

till solens värme och vårens ljus

 

När tösnön droppar ner från taken

och jordens dofter tränger fram

då växer hoppet inom mig

om ljusa stunder i vårens lugn




Fri vers av Jojo
Läst 182 gånger
Publicerad 2007-02-18 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo