Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stolta lögner.

är de vanligaste.

 

Hur kan man vara arg

på någon som ljuger

då man vet det?




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 141 gånger
Publicerad 2007-02-18 17:32



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Om sanningen är vit och lögnen svart, så kommer nog grått att dominera som modefärg
2007-02-18

    sunnanvind
Det är då jag blir arg...
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf