Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför synas

då du inte ser mig

på det sättet

som jag vill att du ska

se på mig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 163 gånger
Publicerad 2007-02-18 17:34



Bookmark and Share


  Cris
för att hoppet aldrig försvinner
2007-02-18

  JamesDean VIP
men om du inte syns kommer personen i fråga aldrig kunna se dig, välskrivet och fint!
2007-02-18

    sunnanvind
Funderar på om personen i fråga
är oförmögen , eller inte värd att du visar dig...
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf