Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

position


jag tänker på
att vi just stod, raka
och att det skiljer,
så lite
och att vi ligger
här, nedlagda
och att det här
är en sorg, som
har satt sig




Fri vers av baklänges
Läst 465 gånger
Publicerad 2007-02-18 19:06



Bookmark and Share


  aPorcupine
Bra dikt som tar tag och får en att tänka.
2007-03-10

  pang
wow. den har gillar jag. sa abstrakt men anda sa traffande.
2007-02-26

  molly crayons
mmm. tungt med bra. med passande titel.
2007-02-20

  Christer VIP
jag gillar den här

och fastnar lite för ordet
nedlagda
lite spännande och oväntat
som att det inte är ni som har lagt er
utan någon som tvingat ner er

den är tung
och bra


/c
2007-02-20

    ej medlem längre
säkert. dvalande
tung.
det rymmer ingen
sikt för
ögonen
2007-02-19

  Smultris
...och jag tänker på att detta är lika bra som alltid, att vemodet, melankoliken i dina ord verkligen känns i mig.

hur länge ska jag behöva vänta på dina ord i bokform, när får jag det första signerade exemplaret... när när när?
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges