Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradislängtan II

 

 

Om det är pardislängtan

som får mitt inre

att gång på gång

söndras

då vill jag genast

dit där min längtan

äntligen ska stillas av Honom!

 




Fri vers av Jojo
Läst 226 gånger
Publicerad 2007-02-18 18:55



Bookmark and Share


  Albert
jag tror att man MÅSTE dit för att se att det man längtar efter inte finns, eller är nåt annat
du måste nog ut på en resa
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo