Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändå inte

 

 

Hon berusar sig

med starka drycker

Hon berusar sig

för att vara till lags

Då blir hon lite mindre tråkig

och glömmer sin trötthet för en stund

 

Hon berusar sig

men bara lagom mycket

Hon berusar sig

för hans skull

Då kan hon bättre stå ut

när han rör hennes kropp

men han säger inte att hon är vacker 




Fri vers av Jojo
Läst 174 gånger
Publicerad 2007-02-18 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo