Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor

 

 

Den ena är stark

och vill leva och kämpa

vill vara behövd av andra

Hon gläds åt det lilla

minns det ljusa

och ser andra runt om

 

Den andra är liten

skakar och längtar

vill vara ett barn

Hon älskar för ivrigt

behöver för mycket

och vill bli nummer ett för nån




Fri vers av Jojo
Läst 172 gånger
Publicerad 2007-02-18 19:06



Bookmark and Share


  Albert
undrar om det inte finns flera \"hon\"
eller \"jag\" i en människa
jo det finns det, många

kom på en dikt jag skrivit... hmmm
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo