Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att gitarren är ett fruktansvärt vackert instrument.


Dricker varje ton, älskar varje ackord - Gitarromans.

Om jag kunde spela gitarr
Hade det nog inte fascinerat mig
Sättet du rör dina fingrar över strängarna

Älskar gitarren
Älskar musiken

Då du spelar verkar inget annat finnas för dig
Som när jag sjunger
Allt annat försvinner i ett bekvämt mörker,
Verkligheten finns inte och jag lever på tonerna
Ett töcken, en blackout
Som lämnar mig vimmelkantig och aningen groggy

Hög på dina ackord blundar jag
Skulle gärna lägga mig ned på flygeln
Stirra upp i taket, min låtsade stjärnhimmel
Och bara finnas

Du älskar varje ackord
Och varje repetition upplevs som ett nyförälskat par

Du och gitarren

Jag önskar det var jag




Fri vers av 3_miles_high
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-02-18 20:13



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Den känns som blues rytm. Otroligt vackert.
2007-02-18

  JamesDean VIP
Och så blev man himla sugen på att spela, men så är gitarren paj.. typiskt... välskrivet!
2007-02-18

    sister band-aid knees
kreativt. :)
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high