Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passionada

Hänförd frustration förvirras
(så lätt)
med lust.


Jag vill ha dig!

Kanske…



Idé och Illusion
Passion!



Ta mig
(Ta i mig!)
Håll mig och kyss mig
tills jag slutat andas


Låt mig svimma
(Låt mig dö!)
i dina armar


De eldiga känslornas tango
Får mitt hjärta att bulta
Men förvillar





Ta mig med nu!
Innan jag börjar tänka klart








För om sanningen ska fram
vill jag inte vara förnuftig längre


Jag vill bara ha dig hos mig
Nu!




Fri vers av 3_miles_high
Läst 618 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-07 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high