Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är inte som jag minns dig, fast du lovade.


Nattsvart Stjärnstoft

Fräknarna på dina läppar har bleknat
Och korpslingorna tappat sin glans
Dina ögonfransar är inte lika täta,
Inte lika täckta av nattsvart stjärnstoft

Rösten är vacker men inte förförisk,
tomheten ekar i mina öron.

Dina ögon av is glittrar ännu
Men jag tror inte de minns över vad.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 458 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-12 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high