Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här stycket var tidigare publicerad i en dikt som då hette Först/Sist. Detta stycke har dock alltid stuckit ut för mig och såhär i efterhand har jag insett att det är såhär den borde vara.


Repetition

Jag gick sönder första gången
Första gången du lämnade mig
Lika enkelt som ett glas som slår emot golvet
dina smutsiga fingeravtryck på skärvorna som blev kvar

Utan smärtan i fötterna och blodet på den vita mattan




Fri vers av 3_miles_high
Läst 518 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 00:21



Bookmark and Share


  Gravitation
så sorgset vackert!
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high