Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
People always leave


lättar bara på hjärtat.. älskling.




jag tänker sluta
vara min egen ursäkt
för att inte leva




Fri vers av vintervila
Läst 615 gånger
Publicerad 2007-02-18 20:54



Bookmark and Share


    Morbide
alldeles för lagom perfekt
2007-03-04

    Siera
Precis så.

Så få ord, så mcyket känsla. Dem lyckas utan svårighet slå sig igenom mitt aningen disiga sinne av för lite sömn och för ett ögonblick är allting självklart.

Älskar det.
2007-02-19

  Jewel_x
Jag också.

Vackert.

Kram / S
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

vintervila
vintervila