Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mig



Hör mig
stör mig
för mig
gör mig.

Sko mig
sno mig
tro mig
glo mig.

Ta mig
dra mig
ha mig
va mig.

Ge mig
se mig
be mig
ve mig.

Nå mig
flå mig
slå mig
få mig.

© Boa Berg
2005-02-07
11:22




Fri vers av Boa Berg
Läst 343 gånger
Publicerad 2005-02-07 18:26



Bookmark and Share


  Petter Boman
Fint skrivet, mycket fint. See you monday!
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg