Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker ballerina

Jag skulle vilja vara en
vacker ballerina
Som dansar fram på tå
i rosa ballerinadärkt

Jag skulle vilja vara en
vacker ballerina
med en tindrande tiara
som lyste upp min väg


Åh vad jag skulle vilja vara en
vacker ballerina
Men ett magiskt trollspö

Då skulle jag trolla
Jag skulle trolla så
ni skulle häpna

Ååååå om jag ändå vore en
vacker ballerina
med en tiara och ett
magiskt trollspö





Fri vers av Merrlina
Läst 615 gånger
Publicerad 2007-02-18 23:36



Bookmark and Share


  Hating
I mina ögon är du redan den vackraste ballerinan som finns! <3
2007-03-02

    Lindizz
vacker dikt..om en önskan...
2007-02-24

    RivQah
åå va bra!<3 men du vet att du är bra som du är, gumman;)
2007-02-21

    sötsnö
härlig text
en riktig fröjd att läsa :)
2007-02-19

  Freeman
Åh, vilken vacker syn det skulle vara!!! =D
Om jag tordes sjunga en sång...skulle du dansa till den då???
2007-02-19

  liten_snopp
Din poesi lyser upp, och du lyser genom texten! <3<3<3<3
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina