Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk vilken förmån det är att bo på landet och ha gångavstånd till jobbet!

Man hinner märka så mycket av det lilla i livet, som egentligen är stort!




Livet återkommer

 

 

Ljuset har kommit

livet är nytt

Nu spirar hoppet

när mörkret har flytt

 

Livet är nyfött

knappt har det vaknat

Ljuset och värmen

är vad naturen har saknat




Fri vers av Jojo
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-02-19 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo