Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

 

 

Tänk vad bra det är ordnat

att sportlovet är vecka sju

Det är då livet återvänder

ja, ljuset kommer just nu

 

Trots att marken ännu ligger

i vinterns hårda frusna famn

Vaknar sakta livet åter

snart viskar grenar vårens namn




Fri vers av Jojo
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-02-19 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo