Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag kan inte skriva längre.


februari blir kär


tolv hudepoker bort sitter hon
sitter hon där och humdidummar för
sej själv. ska vi
vara sådär ärliga & raka? ok.

men vi väntar helst till en annan dag
faktiskt.

saker som dom säger:
men vaddå är smöret redan slut.
ja.
men vaddå kunde du inte sagt till eller.
kunde jag väl.
jaså.
mm.

månen är för liten
för att få cirkulera runt oss
vi köper flytvästar för vi
vet att vi är förlorade vi
vet saker om vattnet och bubblorna
i det, vet jättemycket saker
faktiskt.

kan du följa mej till bussen kan du
hålla mej i handen och sen kyssa mej
faktiskt mena saker sen--
åker jag väl hem kanske

förlåt jag är inte din superhjälte
jag är något annat jag
inte är så jätteinsatt i men
vi kan prata om bubblorna i vattnet
om du vill




Fri vers av harhjärta
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-02-19 11:38



Bookmark and Share


    sötsnö
otroligt bra!
du skriver med så mycket
känsla och ärligheten bara
glöder genom hela texten!
2007-02-20
  > Nästa text
< Föregående

harhjärta
harhjärta