Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske går det att få mer flyt i texten. Men just nu ville den ut, kanske redigerar jag senare. Det är längtan i den som är viktig för mig.


I fjällen

 

 

I fjällen vill jag vandra

dricka vatten ur en jokk

blicka över vidderna

känna lugnet komma åter

 

På glaciären vill jag ströva

känna på gammal snö

låta vindarna rensa

alla mörka vrår i min själ

 

I fjällen vill jag andas

se fjällbjörken slå ut

känna alla dofterna

av orörd mark igen




Fri vers av Jojo
Läst 171 gånger
Publicerad 2007-02-19 13:54



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja tystnaden som ger så fridfullhet ..ingen stress, och massor med mygg.
fin text
2007-02-21

  Rosmarin
Tycker om! Fjällen på sommaren är något alldeles särskilt.
2007-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo