Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bibel

hon sitter
mitt emot mig
med en bibel
uppslagen i
sitt knä

hon läser
med ett milt
leende
på läpparna

det är
en vackert
smyckad bok

med en vacker
tanke

med gudens ord
nedtecknade
av andra

drar gränsen
runt mig
hårdare

det här

är min bibel

nedtecknad
av mig

och ingen
annan




Fri vers av mgns
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-02-19 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns